Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

Justrite Safety Group en Checkers Industrial Products Tekenen Fusieovereenkomst

Des Plaines, Illinois, United States - 15 januari, 2018

Justrite Safety Group (Justrite®) en Checkers Industrial Products (Checkers), beide onderdeel van het bedrijvenportfolio van Audax Private Equity (Audax), hebben een definitieve fusieovereenkomst gesloten. Door het samengaan ontstaat er een toonaangevende fabrikant van industriële en milieubeschermende producten. Naar verwachting zal de fusie tegen het einde van de Januari 2018 afgerond zijn.

JustRite Safety Group

JUSTRITE


Sinds 1906 is Justrite actief in het verstrekken van producten die veilig transport en opslag van gevaarlijke stoffen mogelijk maken. Vandaag bestaat hun productaanbod onder anderen uit veiligheidskasten, opvang en opslag systemen voor gevaarlijke stoffen, veiligheid douches en andere producten die in relatie staan tot het veiligstellen van industriële toepassingen.

Voor meer informatie over het bedrijf een de producten kunt u terecht op www.justrite.com.

Checkers Safety Group

Checkers


Checkers is opgericht in 1987 en is met hun productaanbod uitgegroeid tot de marktleider in het veiligstellen van voertuigen, eigendommen, en werkplaatsen. Het productaanbod bestaat onder anderen uit wielstoppers, veiligheid vlaggen, kabelgoten, ergonomische antivermoeidheid – en entree matten, tijdelijke rijplaten, en grond beschermplaten. De producten vallen onder de vier powerbrands: “Monster”, “Linebacker”, “Notrax”, en “Tufftrak”.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.checkers-safety.com.

Audax Private Equity

Over Audax Private Equity


Sinds de oprichting in 1999 is Audax Private Equity gefocust op middelgrote bedrijven naar de top te brengen. Audax heeft 4.5 miljard geïnvesteerd in 112 platforms met daarin 640 samengestelde bedrijven. Door z’n gedisciplineerde Buy & Build aanpak, helpt Audax platform bedrijven om verdere acquisities te doen die resulteren in verdere omzet groei, het optimaliseren van operations, en het aanzienlijk verhogen van de kapitaal-waarde. Audax Private Equity is onderdeel van de Audax Group®, een alternatieve vermogens beheerder die gespecialiseerd is in het investeren in middelgrote bedrijven. Met kantoren in Boston, New York en San Francisco heeft Audax Group® een portfolio waarde van meer dan $11.5 miljard.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.audaxgroup.com.