Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

196 BrilliantStep™ Brush Logomat

Notrax 196 BrilliantStep Brush Logo Mat - Outdoor Printed Logo Scraper MatNa meer dan jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling, is  Notrax® trots om de  Notrax® 196 BrilliantStep™ Brush logomat te introduceren, een op maat gedrukte brush entreemat voor binnen en buitengebruik. Deze hoogkwalitatieve mulit-functionele schoon- en droogloopmat schraapt niet alleen schoenzolen schoon, om vuil te stoppen bij de ingang; het biedt ook een uitstekende gelegenheid om een merk of bedrijfsnaam te promoten, omdat de meeste mensen vaak naar de vloer kijken.  

Unieke Logo Print Mogelijkheden
De mogelijkheid om te printen op maat, maakt de BrilliantStep™ Brush uniek. De meeste buitenmatten zijn erin genaaid of gefabriceerd waarbij een inleg logo proces, waar het logo op maat is gesneden vanuit hetzelfde materiaal en in de mat wordt ingelegd. Dit is niet geschikt voor fijne lijnen, shaduw of 3D effecten. Deze intensieve werkproces limiteert niet alleen de design mogelijkheden, maar creert ook veel verspilling, waardoor de kosten van de mat verhoogd worden.   

De BrilliantStep™ Brush is beschikbaar met de Notrax® BrilliantStep™ print, een 'state-of-the-art' technologie die 3-dimensionale effecten en schaduw in kleuren kan maken, waardoor elke mat een idividueel uiterlijk krijgt. BrilliantStep™ printen is mogelijk, door het gebruik van een palet met 16 kleuren waarbij bijna elke kleur gemengd en gematchd kan worden. De kleur dringt door in de vezels van de mat, vanaf de bovenkant door naar de wortel van de vezel, waardoor een superieure kleurvastheid wordt verzekerd volgens DIN54006.   

Sterke en Duurzame Entreemat
Gefabriceerd op een soortgelijke wijze als kunstgras, de BrilliantStep™ Brush biedt een unieke combinatie aan van een schraapfunctie op een brush mat met de duurzaamheid waar kunstgras bekend om is. De The BrilliantStep™ Brush is dicht getuft door het gebruik van stevige garens die meer aankunnen en het uiterlijk en de functionaliteit langer behouden, waardoor het geschikt is voor entrees met een zeer frequent loopverkeer. De dichte structuur helpt om vuil te verwijderen, zelfs tussendoor het reinigingsproces, zodat de entree nog steeds een goed uiterlijk heeft nadat er duizenden mensen eroverheen hebben gelopen. 

Entreematten is de eerste lijn die vuil tegenhoudt bij de ingang en kan 80% van het vuil verwijderen. In een periode van 20 dagen, zullen 1000 mensen 11 kilo aan vuil deponeren. Voor openbare gebouwen met een zeer frequent loopverkeer, brengt een goed entreemattensysteem veel voordelen die meetbaar zijn in het besparen van jaarlijkse kosten en schoonmaak kosten. 

Geschikt gebruik van entreematten, kan het aantal vuil verminderen die in het gebouw wordt binnengebracht, die anders in het tapijt van het interieur zou blijven. Vuil in tapijten hebben een textuur die vergelijkbaar is met een scheermes, en er wordt op tapijten gelopen, waarbij de vezels hiervan kunnen snijden. Dit verkort de levensduur van de tapijt. Binnen de eerste 6 meter, wordt 42% van de afwerking van de vloer en de loper verwijderd nadat er maar 1500 mensen zijn gepasseerd. Entreematten absorberen veel van het eerste gebruik om de levensduur van de vloer of tapijt te verlengen en zo de investering te beschermen. Hoe meer vuil er wordt verwijderd bij de entree, hoe minder vuil er in de lucht binnen het gebouw komt, waardoor de luchtkwaliteit verbeterd wordt. LEES beveelt een permanent entreeloopsysteem aan, exterieus-naar-interieur entrees en entrees van overdekte parkeergarages. 

Gebruik binnen of buiten
De BrilliantStep™ Brush kan binnen gebruikt worden, onder een portiek of buiten. Met een dikte van 18 mm, kan deBrilliantStep™ Brush gemakkelijk geinstalleerd worden in putten of uitsparingen. Matten om los te verleggen zijn ook beschikbaar. De mat heeft een uitstekende hechting en past zich aan elk oppervlakte aan. De vinyl onderzijde voor zeer intensief gebruik is antislip en houdt de mat op zijn plaats. 

BrilliantStep™ Brush is beschikbaar in standaard afmetingen, maatwerk tot 120 cm breed. Vinyl randen zijn beschikbaar om matten die los te verleggen zijn af te maken en zorgen ervoor dat struikelgevaar voorkomen wordt.  


Natuurlijk Notrax®
Zoals alle Notrax® logomatten, is het design geleverd binnen 24-uur en matten worden geprint en verzonden binnen 24 uur nadat er een akkoord op het design is gegeven.  

Notrax® heeft een ruim assortiment van buiten en binnenmatten voor professioneel gebruik. Binnenmatten zijn ook beshcikbaar in single-zone, multi-zone en mulit-functionele entreematten, in verschillende kleuren en materialen, die bij elke entree passen en zo een totale mattenoplosing te geven voor een stijlvolle  en ook veilige entree. 

Bekijk de Brilliant Step Series van Logomatten:

Notrax 196 BrilliantStep Brush Logo Mat - Outdoor Printed Logo Scraper Mat Notrax 190 BrilliantStep Washable Logo Mat - Printed Logo Washable Mat

Notrax® BrilliantStep Brush™

Notrax® BrilliantStep Washable™