Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

 

Wij zijn Notrax®

Matten zijn onze passie

Superior Manufacturing Group, nu Justrite Safety Group, is een van ‘s werelds grootste geïntegreerde fabrikant van  industriële vloermatten en droog- en schoonloopmatten voor professioneel gebruik. Wij zijn (licht) geobsedeerd met matten en denken aan elk detail van een mat tijdens het design, productie, verpakken en onderhoud, met een ding in gedachten: gebruikerservaring. 

Wij zijn een familliebedrijf

Superior Manufacturing Group, nu Justrite Safety Group, is begonnen als klein familliebedrijf en opgericht in 1948 en heeft nog steeds haar hoofdkantoor in Chicago staan met verschillende productiefaciliteiten in  Chicago, Georgia, Mississippi, Illinois en Rhode Island in de Verenigde Staten en Barendrecht in Nederland.

Wij zijn innovatief

Notrax® wordt vaak beschouwd als één van de pioniers in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van antivermoeidheidsmatten. Dit is niet verrassend, omdat we sinds onze oprichting in 1948 onszelf toegewijd hebben aan het maken van kwaliteitsproducten en het optimaliseren van onze processen om continue innovatieve manieren te zoeken om service aan onze klanten te bieden. Onze kernwaarden zijn gecentreerd rond de behoeften van de klant waardoor ons merk een synoniem geworden is met kwaliteit, flexibiliteit en klantenservice. 

Wij zijn LEAN 

Vanaf onze 8,000 vierkante meter aan faciliteiten in Barendrecht, Nederland, maakt ons team, alle Notrax® producten op maat. Onze producten zijn altijd in voorraad en met onze LEAN activiteiten zijn wij in staat om onze bestellingen binnen 24 uur te verzenden over de hele wereld. Voor ons is LEAN meer dan een operationeel doel, het is een manier van denken.


Versterk het Notrax® team

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team?

Stuur ons een open sollicatie


Design Coördinator

Notrax® Europe is een van‘s werelds grootste fabrikanten van schoon- en droogloopmatten en matten voor industriële toepassingen. De matten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van distributeurs gespecialiseerd in schoonmaak en hygiëne producten, kantoor- en werkplaatsinrichting, ergonomie en werkveiligheid. Ons doel is de verwachtingen van onze klanten blijvend te overtreffen. Superior Manufacturing Group Europe B.V. is dan ook constant in beweging en bezig met innovatie op het gebied van productontwikkeling, productiemethodes en innovatieve services. Onze producten zijn altijd in voorraad en met onze ‘LEAN activiteiten’ zijn wij in staat om onze orders te verzenden binnen 24 uur, voor distributie over de hele wereld. Het is altijd druk en hectisch. Vanuit onze productiefaciliteit in Barendrecht, Nederland (8,000 vierkante meter), worden alle Notrax® producten door SMGE geproduceerd, afgewerkt of op maat gemaakt. We zoeken een creatieve Design Coördinator om ons hierin visueel te ondersteunen.

Lees meer