Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

 

De Belofte van Notrax®

Alle Notrax® vloermatten zijn geproduceerd van de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap. Notrax® vloermatten worden geproduceerd voor industriële en commerciële toepassingen en worden onderworpen aan strenge tests voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid volgens de US en Europese kwaliteitsnormen en standaarden.

 

Notrax® Ergonomische Antivermoeidheids- en Veiligheidsmatten 

Notrax® biedt de perfecte oplossing voor staande medewerkers,omdat wij als geen ander de verschillende percepties van medewerkers begrijpen alsmede de enorme variëteit aan werkomstandigheden als ook de variatie van ontwerpen van werkplekken voor individuele werkbanken, tot grote assemblage lijnen of complexe productiewerkplekken. De omgevingen in een werkplaats kunnen variëren van droge gebieden tot vochtige of extreem olieachtige gebieden. Ook hebben gespecialiseerde industrieën aanvullende eigenschappen nodig, zoals vuurbestendige matten voor lassen, statisch dissipatieve matten voor Elektronische Ontlading (ESD) veiligheid, anti-microbieel voor voedselindustrie toepassingen.  

Notrax® matten zijn ontworpen om rekening te houden met de fysieke grootte en voorkeuren van de werknemer om zo te zorgen voor de juiste balans tussen zachtheid voor comfort en hardheid voor stabiliteit, grip voor antislip terwijl er ook bewegingsvrijheid is. Notrax® matten zijn beschikbaar in standaard afmetingen. lineaire lengtes, rollen, koppelbare modulaire systemen en maatwerk in elke vorm en maat die je je maar kunt indenken.   

Bekijk de gehele reeks van Notrax® Ergonomische Antivermoeidheids- en Veiligheidsmatten

Bekijk de Notrax® Ergonomische Antivermoeidheids- en Veiligheidsmatten catalogus, beschikbaar in meerdere talen

 

Notrax® Schoon- en droogloopmatten 

Notrax® Professionele Schoon- en droogloopmatten zijn ontworpen om: 

  • Verwijderen van vuil en vocht van schoenen 
  • Voorkomen van het binnenkomen van vuil in het gebouw
  • Houdt de uitstraling van entrees schoon en toonbaar.
  • Vermindert het uitglijden, struikelen of vallen van slipgevaar op natte vloeren. 

Tot  80% van vuil op de grond is naar binnen gebracht in faciliteiten door voetverkeer. Door het gebruik van matten wordt ervoor gezorgd dat het meeste van de vuil bij de entree gestopt wordt. Entreematten zorgen ook voor een langere levensduur door het opnemen van het daadwerkelijke gebruik.

Bekijk de gehele reeks van van Notrax® Professionele Schoon- en droogloopmatten.

Bekijk de Notrax® Professionele Schoon- en droogloopmatten Catalogus, beschikbaar in meerdere talen 

 

Notrax® Logomatten

Notrax® gebruikt BrilliantStep state-of-the-art druktechnologie die het printen van 3d effecten, dunne lijnen en kleurschaduwen mogelijk maakt, zodat elke mat zijn eigen unieke uitstraling heeft. 

Notrax® Logomatten zijn hoge kwaliteit entreematten die ook zorgen voor een perfecte mogelijkheid om een merk of bedrijfsnaam te promoten, omdat de meeste mensen voornamelijk naar de vloer kijken.  

Door onze LEAN activiteiten zijn wij in staat om kleine bestellingen te printen, vanaf 1 mat tot grote bestellingen voor promotionele events met het ontwerp meegeleverd in 24 uur en matten geprint binnen 24 uur na een akkoord.  

Notrax® Logomatten zijn beschikbaar in wasbare en niet-wasbare  versies. 

Bekijk Notrax® Logomatten