Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

Een pionier in het ontwerpen en produceren van antivermoeidheidsmatten

Superior Manufacturing Group is de marktleider in antivermoeidheids- en veiligheidsmatten. Ons merk van Notrax® vloermatten is synoniem geworden met kwaliteit, flexibiliteit en klantenservice.  Wat begonnen is als een klein matten reparatie familiebedrijf, is snel uitgegroeid tot een wereldwijde vloermatten fabrikant in het ontwerpen en produceren van antivermoeidheids- en veiligheidsmatten voor industriële en commerciële applicaties. 

Meer dan alleen matten.

We produceren niet alleen matten. We concentreren ons op problemen van klanten en werken samen met hen om zo een product te creëren die het probleem oplost. En als wij niet het perfecte product hebben, neemt onze onderzoeks- en ontwikkelingsteam het over met een proces voor het ontwerpen van een nieuw product.  We ontwikkelen constant nieuwe producten om nieuwe problemen die zich voordoen in de markt op te lossen. 

Leer meer over onze innovaties die de matten industrie veranderen: 

Introductie van RedStop™ door Notrax®

Een nieuwe Technologie die het schuiven en glijden van matten voorkomt

Na een periode van intensief onderzoek en ontwikkeling, is Notrax®  trots om de RedStop™ antislip onderzijde te introduceren, een unieke ontworpen technologie welke het schuiven en glijden elimineert van alle Notrax® gelamineerde vloermatten.

Het schuiven van matten kan optreden wanneer een gebruiker erop stapt. Hetzelfde kan gebeuren wanneer draaien en beweging wordt vereist voor de applicatie. Kleinere vloermatten geplaatst op werkcellen of individuele werkstations omgevingen hebben de neiging om meer te bewegen dan grotere matten, waarvan het gewicht zwaar genoeg is om de mat op zijn plaats te houden. 

Lees meer.


Introductie van Oct-O-Flex™ door Notrax®

De volgende generatie van buiten rubber ringmatten  

Eindelijk, een functionele maar ook een stijlvolle rubber entreemat. Het unieke ontwerp van kleine drainage gaten voldoen aan de EU eisen voor openbare entrees en de gladde bovenzijde maakt het ideaal voor wielen (karren, rolstoelen, koffers, etc.). De Oct-O-Flex™ buiten rubber mat verwijdert vuil,grind en stof voor het betreden van het gebouw.

Gemaakt van duurzaam rubber samenstellingen die de zwaarste lading van voetverkeer weerstaan. Oct-O-Flex™ matten zijn makkelijk te reinigen en praktisch waterdicht. De mat heeft een uitstekende ventilatie en past zich aan elke oppervlakte aan, terwijl de verhoogde knoppen aan de onderzijde gemakkelijk water afvoeren, waardoor de mat netjes en droog blijft. 

Oct-O-Flex™ heeft rechtre randen en is geschikt om te leggen in uitsparingen of waterputten. Oct-O-Flex™ is leverbaar in standaard afmetingen en ook met verbindingsclips om grote entree gebieden te bedekken. Oct-O-Flex™ Bevelled is leverbaar in standaard afmetingen met veiligheidslijnen die perfect zijn voor losse legging. 

Lees meer.Introductie van Skywalker HD™ door Notrax®

De nieuwe Skywalker HD™. Ergonomisch Ontworpen.

De nieuwe ergonomisch ontworpen antivermoeidheidsmat die vooruit ligt dan haar tegenhangers. Introductie van de nieuwe Skywalker HD™ zware belasting rubber antivermoeidheid modulair matten systeem. Het geheim van de Skywalker HD™ ligt in het unieke ontwerp en vakmanschap, welke de mat eenvoudig maakt en gemakkelijk te installeren, terwijl het een maximaal comfort en industriële sterkte biedt.

Skywalker HD™ is leverbaar in 91 cm x 91 cm modulaire tegels die gekoppeld kunnen worden, zodat er op maat gemaakte matten oplossingen zijn voor elke werkplek die eenvoudig ter plekke geïnstalleerd kunnen worden. Afgeschuinde veiligheidsranden geschikt voor binnen- en buiten hoeken om de op maat gemaakte oplossing af te maken. Skywalker HD™ tegels kunnen ook gescheiden worden in 30 cm x 30 cm secties voor kleinere of ongewone configuraties. 

Gemaakt van een zware belasting rubber samenstelling. De Skywalker HD™ biedt extreme slijtvastheid. De Skywalker HD™ heeft ergonomische noppen die de bloedstroming stimuleren en vermoeidheid voorkomt bij staande werkers. De oppervlakte van de mat heeft een grind motief voor extra antislip eigenschappen en is gecombineerd met afgeschuinde veiligheidsranden. De Skywalker HD™ draagt ook bij aan het voorkomen van glijden, struikelen en vallen in de werkplaats. 

De Skywalker HD™ is leverbaar in een selectie van samenstellingen voor gespecialiseerde industriële toepassingen zoals voor algemeen gebruik, oliebestendigheid, Elketrostatishe Ontlading ESD of brandvertragend. 

Lees meer...
Introductie van de Skywalker HD™ i-Curve door Notrax®

Ik hou van je rondingen

Voor de aanvulling van het assortiment van de Skywalker HD™ is er een lijn aan unieke accessoires; de Skywalker HD™ i-Curve™, een 45-graden modulaire binnenbocht voor halve manen en complete cirkels met een diameter van 91 cm, de Skywalker HD™ o-Curve, een 22,5 graden buitenbocht voor ringen en cirkels met een diameter van 182 cm. Het modulaire systeem heeft een naadloze integratie en kan gemakkelijk met de hand gekoppeld worden. Het unieke design en vakmanschap zorgt ervoor dat de mat eenvoudig te plaatsen en te installeren is. Rubbersamenstelling voor intensief gebruik en is industrieel erg sterk. Koppelbare 45-graden tegels van 91 cm x 91 cm kunnen eenvoudig gemonteerd worden voor unieke configuraties, zoals hoeken, S-bochten, halve cirkels en complete cirkels.

De SkywalkerHD™ Curve is compatibel met de SkywalkerHD™ series voor het bedekken van grote oppervlakten of individuele werkplekken. Een 13-mm dik werkplatform met een ergonomische noppen patroon voor antivermoeidheid in droge industriële omgevingen.

Lees meer... 


 

Introductie van de Skywalker HD™ Yellow

Modulaire gele veiligheidslijn

De Skywalker HD™ Yellow, de modulaire veiligheidslijn is compatibel met de Skywalker HD™ series van modulaire rubbermatten. De lijn kan neergelegd worden tussen twee matten in met intervallen van 30 cm voor het markeren van grenzen, looppaden zones en veiligheidsbarrières. Het profiel van de mat is hetzelfde als de matten eromheen wat zorgt voor een naadloze integratie om struikelgevaar te voorkomen. 

Lees meer... 


 

Introductie van de BrilliantStep™ Brush Logomat

Geprinte brush logomat met ontwerp

Notrax 196 BrilliantStep Brush Logomat - Buiten Geprint Logomat Schraapfunctie. Na meer dan een jaar intens onderzoek en ontwikkeling is Notrax® trots om de Notrax® 196 BrilliantStep™ Brush logomat te introduceren, een gerprinte brush entreemat met ontwerp, voor binnen- en buiten gebruik. Deze hoogkwalitatieve multifunctionele schoon- en droogloopmat schraapt niet alleen schoenen schoon waardoor vuil en stof wordt gestopt bij de deur. Het biedt ook een uitstekende kans om uw merk of bedrijfsnaam te promoten, omdat de meeste mensen voornamelijk naar de vloer kijken.

Wat de BrilliantStep™ Brush uniek maakt is de mogelijkheid om te printen op maat. De meeste logomatten voor buiten zijn ingenaaid of met een logo die erin is geproduceerd met hetzelfde materiaal. Dit geldt niet voor dunne lijnen, schaduwen of 3D effecten. Dit intensieve werkproces limiteert niet alleen de design mogelijkheden, maar creëert ook veel verspilling, waardoor de kosten van de mat hoger worden. 

Lees meer ...Introductie van de Master Flex™ door Notrax®

Introductie van de revolutionaire modulaire multi-zone entreemattensysteem.

Designgestuurde Innovatie

Het nieuwe Master Flex™ design combineert de functionaliteiten van multi-zone entreematten met het gemak van modulaire installatie ter plekke, in een effectieve en ingenieuze matten oplossing. Dit volledig uitgeruste mattensysteem biedt een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen, evenals het schrapen naar reiniging tot het drogen. 

De kwalitatieve tapijtinlagen bieden een groot aantal aan mogelijkheden en keuze uit kleuren, zodat het gemakkelijk te coördineren is met de esthetiek van het gebouw en het interieur. Neemt uitstekend vuil en modder op van schoenen, droogt de schoenen en voorkomt struikelgevaar. 

Het Master Flex™ entreemattensysteem biedt alle voordelen van een tegel die gemakkelijk geïnstalleerd, verplaatst of vervangen kan worden. Wat dit product revolutionair maakt, is het koppelbare systeem, die een duurzame en compleet naadloze verbinding heeft en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. De 50 cm x 50 cm tegels bedekken grote oppervlakken gemakkelijk en kunnen ter plekke gemonteerd worden voor installatie in een uitsparing van grote entrees. Afgeschuinde randen zijn leverbaar voor losliggende installaties. Geproduceerd van een duurzame natuurrubbersamenstelling die inherent veerkrachtig is, antislip en uitermate geschikt is voor intensief loopverkeer. De mat heeft een uitstekende hechting en past zich aan elk oppervlak aan. De verhoogde noppen aan de onderzijde geeft water de kans om door de mat heen te gaan, waardoor de oppervlakte van de mat schoon en droog blijft. 

Read more...