Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

 


Ontwerpen & Technologie 

Superior Manufacturing Group is de pionier in het ontwerpen en produceren van antivermoeidheidsmatten.  We produceren niet alleen matten, maar we werken ook samen met onze klanten om zo producten te creëren die problemen oplossen. 

Lees over Notrax product innovaties die de matten industrie veranderen


 

Wetenschap van Matten

Het staan op harde ondergronden voor langere tijd, kan leiden tot verscheidene problemen. Extreme lager gelegen ongemak en vermoeidheid van het lang staan en lopen is een probleem die vaker voorkomt, maar zelden wordt aangegeven.  

Een recente studie uitgevoerd door Prof. Dr. Redha Taiar (2011), een expert in biomechanica, de menselijke motoriek, kinematische- en kinetische analyse en biomedische technologie  aan de Universiteit van Reims in Frankrijk, laat zien hoe de menselijke motoriek wordt beïnvloed door het gebruik van antivermoeidheidsmatten in een werkomgeving. Deze studie is mede mogelijk gemaakt door het gebruik van Notrax® matten.

Lees meer over de wetenschap van antivermoeidheidsmatten 


 

Kwaliteit & Veiligheid

Alle Notrax® matten zijn geproduceerd van het hoogste kwalitatieve materiaal en vakmanschap. Onze best verkochte producten blijven boven verwachtingen voor onze klanten en distributeurs, door te voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria van duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Onze ruime ervaring heeft ons geleerd dat een superieur kwaliteitsproduct de tand des tijds doorstaat. 

Notrax Matten tests en normen


Slimmere Oplossingen

Als een wereldwijde leverancier van vloermatten, met productiefaciliteiten in Europa en de Verenigde Staten, zijn we constant op zoek om de milieuvervuiling van onze processen te verminderen. Onze productiefaciliteiten zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De LEAN organisatie van onze activiteiten geeft ons ook de mogelijkheid om onze ecologische voetafdruk te verminderen terwijl wij een snellere en betere service kunnen verstrekken aan onze klanten. 

Leer meer over de Slimmere Oplossingen van Notrax®